Clothing
xpdut  

5 distinkta Thanksgiving -koncept att prova i år

< >

Handla utseendet

Mitt i den kontinuerliga pandemin i år är Thanksgiving fortfarande på rutin precis som alla typer av semester i år såväl som varje hushåll kan använda dessa 5 distinkta Thanksgiving -idéer. Årets evenemang kommer att vara lite annorlunda än vad vi används för. Men det väsentliga är att göra minnen med ditt hushåll såväl som vänner.
Med olika situationer kring årets höstsemester delade jag tidigare metoder på exakt hur man gör årets Thanksgiving -evenemang till extra special. När vi växlar så mycket som att fira hösten samlas såväl som Thanksgiving i huset om några veckor, låt årets ändringar inte avskräcka dig från att ha roligt såväl som glädjande firande. Du kan fortfarande göra ditt hus glädjande genom att smycka ditt hus såväl som matplats med höststycken. Om du söker efter prisvärda höststycken för att utsmycka ditt hem, inspektera favoriter för husdesign här.
Börja med att integrera pumpor i ditt bord som anges i mitt inlägg. Du kan välja färska pumpor från gården eller köpa dekorativa bitar som detta vita pumpabit från Target samt detta par från Walmart. Du kan också plocka upp glada bordskamrater, servetter och middagar. För att ställa in stämningen, misslyckas du inte med att lägga till ljus såväl som fantastisk musik.

< >

< >

5 distinkta Thanksgiving -koncept att prova i år

Thanksgiving Gratitude Jar: Med exakt hur galen året har varit är det viktigt att visa och värna lite saker. Låt dina kompisar såväl som hushållet komponera vad de är tacksamma för i år och lägga den i en burk. Dessa anteckningar kan delas hela dagen när du firar. Jag gjorde något liknande för några år tillbaka här.
Pie Eating Challenge: Baka din föredragna paj bland dina kompisar samt hushåll samt ha en tidsinställd ättävling personligen eller genom zoom för att se vem som kommer att vinna.
Prydnadsdekorering: Få en vanlig prydnad såväl som att dina kompisar såväl som hushållen är innovativa och utsmyckar deras.
Charade -spel: Detta är överlägset ett av mina föredragna spel för att planera för alla typer av evenemang. Det är en fantastisk metod för att få alla inkluderade såväl som att skratta.
Få de inblandade ungdomarna: Spela brädspel med ungdomarna samt ännu mycket roligare, låt dem hjälpa till att servera desserterna. Allt med strö och sirap får ungdomar upphetsade.

Vad man ska bära för formell Thanksgiving -middag

Leave A Comment