Clothing
xpdut  

Polerad dock bekväm: Exakt hur man ser expert ut under en lång flygning för arbete

Du vill se expert under en lång flygning med kollegor, men du är förståeligt inte lika upphetsad att ha en passform under ett antal timmar att vakna, sova och äta. Så med din pålitliga flygkläder av en fleece + yogabyxor som bor i garderoben hemma, vad kan du välja som kommer att vara bekväm men fortfarande lämplig om du slutar sitta bredvid din chef?
Vi har pratat om att resa internationellt i komfort och stil, vad vi ska packa för en långvarig företagsresa, samt resa Bologna FC 1909 Tröja med kollegor, men inte detta exakt.
Reader n undrar exakt hur man ser expert ut under en lång flygning med kollegor:
Kan du publicera på bekväma, men expertutrustning för över hela världen eller långa flygningar? Jag har en kommande företagsresa där min chef och två kollegor kommer att vara på en lång flygning med mig. Jag vill se presentabel men fortfarande vara bekväm för den långa flygningen. Tack!

Jag kan se att detta är en fråga inte bara i detta omständighet (reser direkt med kollegor) men i en omständighet jag har varit i, där det finns ett seminarium som praktiskt taget alla på din marknad deltar, så även om du inte reser med direkt Medarbetare, du slutar se en miljon kollegor runt flygplatsen, på flyg, liksom genom andra resekupor. Vad är det trendiga alternativet till den flytande byxorna med matchande-loose-jacka utseende?
Några tankar:
Ha på sig en klänning. Detta var ett av Road Warriorettes tips när hon pratade om vad hon skulle ha på långa flygningar, liksom jag helt håller med – detta kommer att bli en av de enklaste sakerna att bära. Du ser sammansatt men fortfarande bekväm ut, som erbjuds den klänning du väljer behöver inte så bra SPANX. Ganska mycket alla typer av Jersey-klänningar kommer att göra, men det finns rynkfria klänningar som kan vara idealiska för denna typ av lång resa, till exempel den här bra från Travelsmith (till försäljning för $ 44). På vintern väljer du mörka strumpbyxor; På sommaren skulle jag lägga en slip-kort som besökaren föredrog från jockeys under, bara för maximal Ecuadors herrlandslag i fotboll Tröja enkelhets enkelhet under resan. Under vintersäsongen skulle jag koppla ihop den med höga stövlar (eftersom, bonus, då behöver du inte göra plats för dem i ditt bagage), men det är bara jag.
Om du är okej med att titta på avslappnad-men leggings är lika bra avslappnad-tänk på pull-on denim som dessa vilda framstående Levis. I kombination med en bra tröja eller till och med en blazer som du tar av innan du blir bekväm i din plats, kan dessa se bra ut. (Misslyckas inte med att komma ihåg vår gamla video om exakt hur man kan fälla en blazer.) Vi har verkligen fått en helt separat publicera på bekväma arbetskläder för sena nätter.

Några av våra föredragna superkomfria pull-on-byxor för kontoret inkluderar dessa: en / två / tre / fyra / fem (också!)

Ta med en wrap. Detta är så mycket mycket bättre än en betydande tröja eller resekudde eftersom du kan använda den som en resefilt, en nackkudde (om den är vikta ordentligt), ett extra skikt av värme samt mer.

Några av våra föredragna kontorspashminor från och med 2021: svart / beige / grå (lättare vikt) / lavendel ($ 15 !!). Om du söker efter mycket mer av en Ruana -jacka föreslår jag extremt Brooks Brothers.

Slutligen, om Sydkoreas herrlandslag i fotboll Tröja du har ett alternativ i saken, motivera medlemmarna i gruppen att inte sitta tillsammans på den långa flygningen-det ger dig lite “mig” -tid och förhindrar den möjliga mötesuppfattningen att vakna upp på Din kollegas axel. Som en extra fördel gör det dig att bli så bekväm som du vill i din plats utan bedömning-se att ostig rom-com, sova med munnen öppen, ha ett glas champagne, vad som helst.
Läsare, vilka är dina finaste förslag på exakt hur man ser expert ut under en lång flygning för arbete? Vad bär du för att se polerad men fortfarande vara bekväm? Har du varit i någon typ av omständigheter där du förstår att du använde fel sak (eller en av dina kollegor gjorde)?

2018 Uppdaterade bilder via Stencil. (Ursprungligen avbildad: London till Hong Kong Boeing Airbus A340 – 600, ursprungligen laddades upp till Flickr av Chris.)
N.b. Denna publicering skrevs ursprungligen 2014, men väsentligen uppdaterades 2020, utom där annars noterades.

Vi deltar i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -marknadsföringsprogram som utvecklats för att erbjuda oss att göra avgifter genom att länka till Amazon.com och anslutna webbplatser.

Leave A Comment