Uncategorized
xpdut  

Bästa 10 gelésmakeupprodukter för att lägga till din överklagande

tro på ett alternativ för att ställa in smink under det varmare vädret? Då finns det inget mycket mer avgjort än gelésteksterade sminkprodukter. De är inte nya i tjänsten men sanningen är att de verkligen expanderar; vilket indikerar att produkterna inte är begränsade till hudvård ensam men gelébaserade hårprodukter har också kommit upp. Framför är 10 produkter Jelly Makeup -produkter som täcker alla delar av din överklagningsrutin.

10 gelésteksterade sminkprodukter som kan förvirra dig:
Här är våra bästa val:

1. E.L.F Cosmetics Bounce Back Jelly Cleanser:
E.L.F Jelly Cleanser har nollsulfater såväl som som ett resultat inte latar. Det består av hydratiseringskomponenter som gurka, aloe vera, sockerlönnekstrakt samt kokosnötssaft. Formeln är utmärkt för dehydratiserad hud jämfört med många rengöringsmedel eftersom detta djupt hydratiserar såväl som rengöring utan att lämna någon typ av rester.
Källa: Elfcosmetics.com2. Clinique betydligt olika fuktande gelé:
Den vattenbaserade gelén Valencia Tröja från Clinique är en oljefri formel och är en av de mest populära. Förutom dess viktlösa hydrering består den också av antiföroreningsmedel för att säkra hud mot damm, föroreningar samt hudskadande luftpartiklar.
Källa: M.Clinique.com3. Rimmel Jelly Blush:
En gelé rodnad! Är det inte roligt? Dab på denna fjädrande blusher på kindbenen för en daggig, färsk finish. Dess flush -påverkan är bäst under alla säsonger.

Källa: rimmellondon.com4. Glossier Milky Jelly Cleanser:
Denna Instagram-berömda gelérengöring är inte framträdande utan anledning. Dess dubbla rengöringsformel rengör de sista spåren av smink utan att torka ut Leeds United Tröja huden. Tack vare dess tillsatta hudvårdskomponenter som rosvatten, poloxamer samt vitamin B5 som rengör smuts medan den lugnar huden.

5. Rich bara för att rensa upp geléavtal med mask:
Denna studsande gelavtal med mask är särskilt utmärkt för tråkig, dehydratiserad hud. Speciellt formulerad med bambustam, kol och papaya -enzymer, det fungerar för att eliminera döda hudceller samt smink för en ljusare hudton. Gnid bara lite mängd geléhandla med masken på torra handflator. Applicera på huden såväl som tvätt efter tio minuter.

Källa: lushusa.com6. Farsáli, geléstråle:
Highlighter bröt alla poster efter att det släpptes på internet. Den gelatinliknande geléstrukturen tar in på huden och lämnar en pärlskoeffekt. Formeln är enkel att blanda och applicera på huden. Det finns i två nyanser, champagnerosa och ökat guld. Båda dessa nyanser lämnar en naturskimlig effekt. Vi säljs.

8. ColourPop Cosmetics Jelly Mycket skugga:
Den här är ovanpå överklagande diagram. Allt tack vare dess anmärkningsvärda val av 20 nyanser i ett kostnadseffektivt pris. Pigmentvarianten från jordgubbsröd, enhörningsblått, liksom älvgrönt-mycket dagens skugga. Listan är omfattande.
Källa: colourpop.com9. Ouai Haircare Curl Jelly:
Denna Curl Jelly -produkt levererar de bästa elastiska lockarna på några sekunder. Tack vare de geniala fuktgivande oljorna såväl som silkeproteiner, lovar formeln att mjukgöra lockarna samt jämna ut de grova ändarna som utlöses av fuktighet.
Källa: Theouai.com10. Winky Lux Flower Balm Lip Stain:
Lux Solid Lip Spots använder ett speciellt pH för att erbjuda en mjuk rosa skimmerfinish. Bär läppbalsam ensam för en mjuk yta eller över en matt läpp för att ge en antydan till glans.
Källa: winkylux.com Dessa gelébaserade formler kan skrivas av som en förbipasserande trend, men de är väl värda kostnaden. De är inte bara coola, men gör en bestående uppfattning på huden. Så lagra upp dina Costa Ricas herrlandslag i fotboll Tröja favoriter från vår lista med 10 finaste gelémakeupprodukter innan de är borta.

Leave A Comment