Uncategorized
xpdut  

Så här bär du en silketunika topp och vaggar din sassy känsla av stil

med långa flödande klänningar, leggings, klädbyxor, palazzos eller till och med med ditt etniska indiska slit genom. Det mångsidiga plagget kan vara en behandling för fashionista, sitter i garderoben och väntar på att bli utforskad, bara om hon vet hur man bär en silketunika topp.
[Läs också: Tunics av Manish Malhotra]

Olika sätt att bära tunika skjortor
Så dike de tråkiga byxorna och en tunika, och låt oss visa dig bäst på hur du bär tunika skjortor på fler sätt än en. Låt oss börja.
Avslappnat din
En tryckt sexig tunika -topp kan kopplas ihop med bomullsstrukturerade byxor för en avslappnad kväll ute. Du behöver inte försöka för hårt för att göra ett uttalande, eftersom det här utseendet när det bärs med ett uttalande halsstycke och ballerinas, gör sitt jobb!

Med rippade denims
Du kan para ihop Silk Tunika -topparna Feyenoord Tröja med ett par rippade denims eller vanliga denims för fredagsdressing på jobbet. Att hålla alla tillbehör borta och använda minimal smink också, skulle ditt utseende vara en häpnadsväckande!

Silktuniker för festivaler
För att hålla ditt utseende lätt och väldigt avslappnad för festligheterna runt, kan du koppla ihop Silk Tunika -toppen med ett par byxor av jeans. Broderiet på Silk Tunika -toppen är tillräckligt stor för att flagga på festerna! Här är ditt svar på hur du bär tunika skjortor!

Överdimensionerad tunik
Överdimensionerade tuniker är tillbaka i stil och perfekta att bära när det finns ett nyp i luften. Du kan para ihop den överdimensionerade tvinnade tunika -toppen på ett mycket haute sätt, med svarta ogenomskinliga leggings eller mörka ciggy byxor. För att förbättra utseendet bör du bära pumpar eller klackar för en illusion av storhet!

Låt det flöda
Bär den långa flödande tunika toppen i siden, med vita byxor och klackar. Den helt vita sagan för sommarmånaderna nästa år skulle vara ett modeuttalande som du kan göra!
[Läs också: mode för kvinnor i 30 -talet]

För poolens sida eller strandfester
Planerar du att träffa poolerna i början av nästa år och skulle inte veta hur man ser cool ut utan att visa upp den bikinikroppen för mycket? Här är ditt svar- en silketunika topp med intrikata utsmyckningar vid kragen, det är det!

Gypsy Boho Look
Ganska sexig och bohemisk när du bär ett utsmyckat chunky midjebälte på zigenare och en bohemsk silketunika!

Gatustil
Till marknaden eller kanske rusar till köpcentret för att träffa vänner, kan du Borussia Dortmund Tröja ta ett par pojkvänshorts och koppla ihop den med en mörk broderad tunika topp!

Med Bearpaw -stövlar
För de nippiga vindarna på kvällen vid havet, skulle bära Bearpaw -stövlar med en batikfärgad tunika -topp i siden vara ett modeuttalande att flagga under stjärnorna!

[SC: MediaD]
Blomma tunika toppar med heta byxor
För de regndanspartier du skulle delta skulle blommiga tunika toppar nådra tillfället bättre när de bärs med heta byxor eller pojkvänshorts.

Till arbetet
Kyligt och kyla skulle vara dagarna på jobbet och komma in på fredagsdressing för att se elegant ut skulle vara en tuff! Men med en mint tunika topp i siden och svarta leggings kan du hålla varmen och toasty.

För baby shower
Stora tunika toppar över läder leggings och en överdimensionerad tunn tygrock i polka prickar, varför inte? Det är ditt baby shower -evenemang och du måste se smaskig ut som en mamma att vara!

Bär den med byxor
Älskar hur japanerna bär sina Japans herrlandslag i fotboll Tröja silketunika toppar; med byxor!
[Läs också: Gypsy Fashion for Every Day Wear]

Vi hoppas att dessa idéer på olika sätt att bära tunika skjortor och toppar är praktiska. Det finns många fler sätt att bära en tunika för säker, och vi skulle vilja veta från dig hur du utformar dem alla! Skriv in!
Bildkälla: Pinterest.com

Leave A Comment