Clothing
xpdut  

6 Must-ha streetwear-tillbehör för att höja din stil

med hjälp av Adobestock

Vi har alla varit där, tittat i spegeln och känner att Boca Juniors Tröja något saknas i vår outfit. Och kanske har du jeans, en kreativ T-shirt och eleganta sneakers. Men på något sätt känner du att du saknar något som kan ge ditt utseende ett boost. Du behöver något extra för att höja din garderob från bara “streetwear” till “streetwear hjälte.”

Så, vilka magiska föremål kan förvandla en gemensam outfit till ett måste? Hur kan du ta bort glamour från det vanliga gatekläder du har? Här är Must-Have Street Wears som kan hjälpa till att föra superstjärnan i dig:

1. CAPS

Idag kan CAPS betraktas som ett vardagligt funktionellt tillbehör som kan göra att du ser elegant ut genom att du också använder din skugga när du är ute på dagen. Och dagens mössor finns i olika mönster och märken som har gjort dem till en måste-bit av din garderob. Till exempel är alla efter en mössa från New Era eftersom de är trendiga, vilket indikerar att du inte kan gå fel med det.

Caps gör en bra häftklammer i din garderob, och de kan se fantastiska ut när de är i par med någon outfit. Du kan välja fantastiska hattar med speciella grafiska mönster eller leta efter vanliga mössor. Om du känner dig djärv och säker kan du också anpassa dina mössor med någon design eller text du vill ha, till exempel ditt namn, ditt företag eller namnet på ditt favoritmusikband.

2. Bälte

Ett bälte kan vara ett fantastiskt tillskott till din streetwear -outfit. Det kan ge en klassisk och elegant touch, lägga till en färgfärg till din outfit, bryta upp ett monokromatiskt utseende och accentuera din midja.

Det bästa med bälten är att det finns många alternativ att välja mellan. Du kan hitta dem i alla olika storlekar, former och färger. Dessutom kan ett bälte vara en fästpunkt för andra tillbehör, inklusive kedjor och solglasögon. Ett bälte kan komplettera alla gatakläder du vill välja, från shorts, byxor, enorma t-shirts och klänningar.

3. Solglasögon

Ett annat tillbehör som kan hjälpa till att förbättra ditt streetwear -mode är solglasögon. När allt kommer omkring kan ingenting någonsin välja ett par solglasögon, oavsett om du gungar grundläggande t-shirts, grafiska tees Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja eller hoodies.

Det finns olika ramar, stilar och färger som du kan välja mellan beroende på formen på din ansiktsform, preferens och utseendet du går efter. Om du till exempel vill ha en sommarutseende kan du överväga ett solglasögon med en plastram eller en tunn metallram med mörka nyanser. Du kan också välja ett solglasögon med en flygform om du vill ha en avancerad look.

4. halsdukar

Halsdukar är mångsidiga tillbehör som du kan använda för att täcka huvudet eller nacken, axlarna, benen, midjan och armarna för värme och skydd. Men bortsett från deras funktion kan halsdukar också vara ett annat fantastiskt tillskott till din ensemble och förstärka ditt utseende. I själva verket kan du också bära dem som ett bälte eller bundet runt midjan för att accentuera en outfit.

Halsdukar finns i många olika mönster och färger som kan blandas för att matcha alla kläder, från tröjor till denimjackor. Och beroende på Senegals herrlandslag i fotboll Tröja din stil och personlighet kan du göra ditt val.

Se även

Vårmode, vintermode
De randiga tröjtrenderna du ser var som helst 2022

5. Kedjor

Kedjor är ett fantastiskt sätt att lägga till lite kant till din outfit. Kedjor kan vara snygga, oavsett om du försöker hitta en mycket mer avslappnad look eller försöker klä upp en outfit. De är också tillräckligt mångsidiga för att bäras med nästan alla stilar eller tillbehör. Om du har en dag till natt kan du prova att para ihop några smycken med jeans och en T-shirt eller till och med en tröja.

Om du flyttar ut på kvällen och vill ha något mycket mer formellt kan du överväga att integrera en av de andra gatekomstillbehören i din outfit. Lägg till ett charmigt guldkedjedalsband för lite extra pizzazz. Dessutom kan du använda silverkedjor som dina armband och fästa dem i ditt bälte eller jackor, vilket ger dig pop-stil streetwear.

Via Adobestock

6. Raggade jeans

Att bära robusta eller rippade byxor kan också lägga till lite karaktär till din outfit. De ger dig möjligheten att bära något lite annorlunda än normen, vilket gör dem bäst för dem som gillar att göra sin stil speciell och sticker ut från mängden.

Robusta byxor är också ett bra val om du älskar färg och struktur med tanke på att dessa bitar vanligtvis har båda. Du kan hitta jeans i många olika färger och mönster, så det ger obegränsade möjligheter till kreativitet när du kopplar ihop dem med andra föremål i din garderob. Om du älskar att visa upp din hud men inte vill ha något som en kjol, miniklänning eller en kort, är trasiga jeans ett bästa val eftersom de visar tillräckligt med hud.

Slutsats

Mycket mode handlar om att klä sig ut och se bäst ut, men streetwear handlar om att vara gratis i din hud. Och det bästa du kan göra när mode handlar är att bära det som känns bekvämt och elegant för dig. Du behöver inte känna dig orolig för att prova DIFnull

Leave A Comment